Met iedere bestelling doneert u 5% van het aankoopbedrag
Met Now2SU bestelt u niet voor uzelf maar voor iemand anders, waarschijnlijk iemand die u dierbaar is. Vanuit HEM Suriname is besloten om deze mooie gedachte mee te nemen in de bestellingen die ontvangen worden via Now2SU. We hebben er daarom voor gekozen om 5% van iedere bestelling te reserveren en te besteden aan pakketten voor mensen in Suriname die wel iets extra’s kunnen gebruiken.

Zodra het Now2SU donatiepotje toereikend is maken we iemand blij met het pakket.We zullen regelmatig verslag doen van de pakketten die wij doneren door middel van het plaatsen van updates op onze website en facebook pagina.

3 september 2020
Now2SU heeft een donatie gedaan aan mevr. Elaine Harridat.

Elaine zet zich sinds de Covid-19 crisis actief in voor gezinnen in Suriname die het financieel zwaar hebben. In deze video overhandigt Quintis namens Now2SU een groot pakket levenmiddelen, verzorgingsproducten en meer en vertelt Elaine over het nieuwste project ‘help een kindje naar school gaan’.
Klik HIER voor de video

Now2SU maakt blij

Now2SU heeft vandaag een donatie gedaan aan mevr. Elaine Harridat. Elaine zet zich sinds de Covid-19 crisis actief in voor gezinnen in Suriname die het financieel zwaar hebben. In deze video overhandigt Quintis namens Now2SU een groot pakket levenmiddelen, verzorgingsproducten en meer en vertelt Elaine over het nieuwste project 'help een kindje naar school gaan'.

Posted by Now2SU on Thursday, September 3, 2020

 

Juni 2020
Vanwege de Covid-19 situatie in Suriname zijn vele gezinnen in financiële problemen gekomen. Er zijn talloze burgerinitiatieven ontstaan om de zwaar getroffen mensen te ondersteunen met levensmiddelen. Now2SU heeft een aantal van deze initiatieven ondersteund vanuit het donatiepotje.

17 april 2020
Quintis Ristie heeft op 9 april j.l. mevrouw Tuinfort blij gemaakt met een mooi pakket. Het leven van mevrouw Tuinfort staat in het teken van de zorg voor haar kinderen, waarij ze te maken heeft met gezondheidsproblemen die bezoek aan het ziekenhuis eerder regel dan uitzondering maken.

Mevrouw Tuinfort geeft de moed niet op en doet wat nodig is voor haar gezin. Om de situatie iets te verlichten heeft Now2SU een pakket samengesteld dat mevrouw Tuinfort en haar kinderen goed kunnen gebruiken. Bekijk onderstaande video voor de overhandiging.

Now2SU maakt blij

Now2SU reserveert 5% van de opbrengst ter ondersteuning van sociale doelen. In deze video overhandigt Quintis Ristie een pakket aan mevrouw Tuinfort. Het leven van mevrouw Tuinfort staat in het teken van de zorg voor haar kinderen, waarbij ze te maken heeft met gezondheidsproblemen die bezoek aan het ziekenhuis eerder regel dan uitzondering maken. Mevrouw Tuinfort geeft de moed niet op en doet wat nodig is voor haar gezin. Om de situatie iets te verlichten heeft Now2SU een pakket samengesteld dat mevrouw Tuinfort en haar kinderen goed kunnen gebruiken. Natuurlijk is mevrouw Tuinfort niet de enige die wel iets extra's heeft verdiend. Via www.now2su.com kunt u uw eigen relaties ondersteunen. Met de opbrengst kunnen wij ook weer een pakket samenstellen om iemand blij te maken 😃

Posted by Now2SU on Friday, April 17, 2020